De trajecten

De intake

Ik nodig je van harte uit in mijn praktijk op wielen voor een gratis intake. Tijdens het gesprek kijken we waar je nu tegenaan loopt, wat je energie kost, wat je graag wilt veranderen en welk traject het beste bij jouw persoonlijke vraagstuk past.

Mijn werkwijze

Je mentaal en fysiek in beweging brengen, letterlijk en figuurlijk, dat is de intentie van elk traject dat ik aanbied. We spreken een locatie af waar ik zal staan met mijn camper, mijn praktijk op wielen. In een natuurijke en rustige omgeving waar we in de buitenlucht met jouw doelen aan de slag gaan. Wat we gaan doen? Dat verschilt per sessie, maar vaak is het een combinatie van een gesprek, bewegen en oefeningen.
Hieronder vind je de trajecten die Coaching on the Road aanbied.

“Verandering van omgeving geeft ruimte!”

Traject Weer op weg

Gericht op: herstel (na burn-out, stress, angst/paniekaanvallen en/of re-integratie).
Doel: meer energie en je lekkerder in je lijf voelen.
Duur: 5 sessie van 1.5 uur en een intake.
Kosten: op aanvraag.
Ervaar jij lichamelijke of psychische klachten door stress of bijvoorbeeld een burn-out? Tijdens dit traject leer ik je stil te staan en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Je gaat je mogelijkheden (her)ontdekken en beleven. Door gesprekken en verschillende oefeningen leer je waar je grenzen liggen en hoe je deze bewaakt om je energielevel op pijl te houden. Aan het eind van het traject ontvang je een persoonlijke roadmap met alle stappen die je gezet hebt, zodat je ook in de toekomst weet wat je kunt doen om je weer in balans te voelen.

Traject WhatSUP

Gericht op: jouw persoonlijke vraagstuk.
Doel: diepere verbinding met jezelf en een betere balans vinden.
Duur: 3 sessies van 2 uur en een intake.
Kosten: op aanvraag.
Heb je het gevoel op een kruispunt te staan en weet je niet welke richting je op wilt? Sla je linksaf, ga je rechtdoor, waai je met alle winden mee, luister je naar je hart of naar het stemmetje in je hoofd? Dit gaan we samen ontdekken op het water!  Overtuigingen en grenzen zullen zich aandienen waarna we ze zorgvuldig zullen doorgronden. Peddel voor peddel meer inzicht in jezelf, je patronen en gedachtes en deze leren te doorbreken en overwinnen. Ik neem je mee ‘on the’ sup en je zult een andere manier van kijken naar jezelf ervaren, meer rust in je hoofd en je komt weer in contact met je lijf. Aan het eind van het traject weet jij weer sturing te geven aan je leven,  jij weet welke richting je op wilt en welke stappen je wilt gaan zetten om in balans te blijven. 

Traject Remissie coaching

Gericht op: ondersteuning en begeleiding van ex-kankerpatiënten en zij die in remissie zijn.
Doel: de kwalileit en de kunst om het leven vorm te geven.
Hoe fijn is het als het lukt om uit elke dag wat moois te halen.
Je de regie terug neemt over je leven, je je balans en krachten hervind en je een plek geeft aan wat jou overkomen is. 
Duur: 5 a 10 sessies.
Kosten: op aanvraag.
Kanker neemt je leven over, zowel letterlijk als figuurlijk. Je wordt geleefd en weet niet wat je te wachten staat. Je kunt meegezogen worden in angst en onzekerheid.

Ik help je op het gebied van:
(her) Vinden van je balans (vermoeidheid) en weer in je kracht te komen
Hoe ga je om met angst (psychische gevolgen)
(her) Vind je ‘nieuwe’ zelf  (karakterverandering, cognitieve problemen, lichamelijke effecten)
Omgeving en werk (sociale gevolgen)
Waar wordt je weer gelukkig van

Daarnaast kan ik je ook advies geven op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaap.
Voor meer info:  remissie coaching

 

Bewegend naar balans en vitaliteit (werkfit UWV)

Gericht op: wanneer jij bent uitgevallen door ziekte (kanker), burn-out, stress- of angstenklachten en je ontvangt een uitkering via het UWV en je wilt graag zicht krijgen op je capaciteiten, je belastbaarheid en je positie op de arbeidsmarkt versterken.
Doel: bewustere keuzes maken, je ontwikkelen en ontplooien op persoonlijk vlak en je (zelf)vertrouwen vergroten.
Het proces van keuzes maken in de arbeidsmarkt volgt als vanzelf.
Duur: circa 20 sessie van 1,5 tot 2 uur.
Kosten: bij goedkeuring van je arbeidsdeskundige wordt dit traject vergoed door het UWV.
Coaching on the Road biedt dit traject aan via het re-integratiebureau Re-Spect uit Groningen.
Belangrijke thema’s en onderdelen van de coaching naast de gesprekken, zijn: bewegen, beleven, ontdekken en ervaren. De praktijk leert dat bij bewegen in de natuur ruimte ontstaat voor verandering en ruimte voor nieuwe inzichten. De natuur gebruiken we als spiegel en metafoor, het helpt je om dichterbij jezelf en je gevoel te komen. Je ontdekt een andere manier van kijken naar jezelf, je gaat meer rust in je hoofd ervaren en komt weer in contact met je lijf.
De aanvraag voor het traject wordt gedaan in overleg met de contactpersoon van het UWV. Weet dat je zelf invloed hebt op de keuze van het re-integratiebureau. Coaching on the Road biedt dit traject aan via het re-integratiebureau Re-Spect uit Groningen.
Elk Werkfit traject ziet er weer anders uit, omdat we allemaal anders zijn. We bespreken de verwachtingen en nemen deze als uitgangspunt. Samen wordt er een realistisch en haalbaar plan op gesteld. Deze worden in een persoonlijke route map geplaatst die het gehele traject wordt bijgehouden en aangevuld.


CheckUp

Gericht op: samen terugkijken wanneer één van de bovenstaande trajecten is afgerond na 3 à 6 maanden en zo nodig opfrissen.
Doel: vasthouden en integreren van de bereikte doelen in een voorgaand traject.
Duur: 2 uur.
Kosten: op aanvraag.

 

* Kijk hier voor meer informatie over de vergoeding van de verschillende coaching trajecten.