Ervaringen

Wie kunnen het beste vertellen dat mijn coaching trajecten je echt meer energie geven en je weer in balans brengen?
Dit zijn de ervaringen………..

En dan ineens krijg je het niet meer voor elkaar.. ik liep vast met de dagelijkse dingen, ik was niet mijzelf en was mijzelf ook echt even kwijt. Dankbaar dat ik bij Suzanne terecht ben gekomen. Ze heeft me goed op weg geholpen en mij weer dichter bij mijzelf gebracht. Door de gesprekken, de oefeningen en de wandelingen heeft ze mij inzicht gegeven hoe ik stappen kon zetten en hierdoor ben ik weer dichter bij mezelf gekomen!
Waar word ik gelukkig van en wie wil ik zijn! Kippenvel momentjes van indirecte bevestiging.
Een bijzondere ervaring waar ik veel aan heb gehad. Blij dat ik on the road ben, tuurlijk heeft het tijd nodig..voor mij geldt the only way is up! 
M

De reden waarom ik naar Suzanne ben gegaan .
Wanneer je een tijdje hebt zitten worstelen, is het gemakkelijk gedemotiveerd te raken en het vertrouwen in je eigen kunnen te verliezen onzekerheid komt dan om de hoek kijken , dit heeft dan z’n weerslag op je omgeving, gezin, het trainen met je hond gaat niet meer zoals je gewend was ( men keer zich van je af en de beste projectie die mij is overkomen is dat mijn eigen hond me een spiegel voor hield )
Het leven kent plussen en minnen. Het overwinnen van moeilijke momenten levert achteraf altijd de meeste voldoening op. Leer je lessen. En richt je aandacht zeker ook op de dingen die goed gaan, die geweldig zijn.

Ik denk dat ik hiermee het traject dat we samen hebben doorlopen alles mee gezegd hebt , je hebt de gave Suzanne om in je camper en de omgeving waar je staat in ieder geval bij mij het verleden los te krijgen.
Ook de momenten van wandelen de juiste vraag op het juiste moment te stellen heeft veel losgemaakt , en dan komt de tijd van nadenken verwerken.
Het nadenken en verwerken heeft het resultaat gehad dat op vele vlakken ik het contact terug heb gekregen uit mijn omgeving de spiegel van Flinn ( hond )  is hier ook nu weer een goed voorbeeld in geweest we werken weer samen en hebben weer plezier resultaten zijn goed.
Ik dank je voor je hulp luisterend oor.
J

Ik zat al een poosje vast gekleefd op de bank en kon niets meer.  Mijn systeem was vastgelopen. Een heuse burn-out!  Ik was uitgestreden en knock-out geslagen. Vervolgens heb ik de reguliere stap naar de huisarts genomen en die verwees mij vervolgens door naar een praktijkondersteuner. Dit voelde zo onpersoonlijk en ik ging niet met een goed gevoel naar huis. Thuis besloot ik de flyer van Coaching on the Road nog eens te lezen( had ik toevallig van iemand gekregen). Dit voelde juist heel positief en heb Suzanne toen gebeld. Ze vroeg meteen waar ik behoefte aan had en al gauw voelde ik aan dat dit goed voelde en dat ik in alle kwetsbaarheid mijzelf mocht en kon zijn bij haar en besloot ik met haar af te spreken. Suzanne heeft me laten inzien wie ik was geworden door alle jaren heen en ik bleek ver van mij af te zijn komen te staan inmiddels.  Vanaf mijn jonge jeugd stond ik altijd volledig aan en wat is het heerlijk om nu bewust eens uit te kunnen staan. Ik begon dit traject met een hele hoop frustratie, boosheid en verdriet. Ze heeft me geleerd meer in het nu te leven en meer vanuit mijn hart te denken. Natuurlijk neemt mijn “denken” het wel eens over,  maar ben er nu bewuster van dat dat gebeurt en kan dan nu makkelijker gedachten loslaten.  
Suzanne heeft door haar lieve karakter en vakkennis samen met mij gezocht naar wat goed voor mij zou zijn. Ik heb het traject beleeft met een lach en een traan en ben weer dichter weer bij mijzelf komen te staan. Met regelmaat denk ik even terug aan onze gesprekken en krijg steeds meer vertrouwen in mijzelf en de keuzes die ik maak. Ik ben blij dat ik met Suzanne dit pad heb “bewandeld”. Nogmaals bedankt Suzanne !

E.

Mijn gevoel bij Suzanne is meteen al goed toen ik haar ontmoette tijdens één van haar Mindful HarTloopclinics. Suzanne is puur, doortastend, respectvol en je merkt meteen dat zij vanuit bezieling haar missie volbrengt.  
Naast Run by Suus kan ik ook bij haar terecht in haar praktijk op wielen “coaching on the road”!

Met behoorlijk wat emoties rij ik naar de locatie waar haar camper staat. Bij aankomst verdwijnt meteen de spanning uit mijn lijf; ik ben terechtgekomen in een prachtig stukje natuur. Wauw, wat een verschil met wanneer je een afspraak hebt in een standaard kantoorgebouw.
Mijn aandachtspunt is ‘met vertrouwen naar mijzelf kijken, zonder belemmerende gedachten’. Je moet van goede huize komen om mij echt goed te kunnen helpen, mijn overtuigingen zitten namelijk echt diep! Maar Suzanne weet met de juiste energie mij het vertrouwen beetje bij beetje weer terug te geven. Dit doet zij door de juiste vragen te stellen, maar ook door mij op een milde manier te confronteren met een vleugje humor. Tevens lukt het haar om mijn eigen kwaliteiten zelf te laten benoemen. En verder leer ik dat mijn ademhaling niet mijn zwakke plek is, maar juist een prachtig signaalmiddel en dat ik dan mag onderzoeken waarom dit gebeurt.Ik ben echt oprecht blij met de wijze waarop ik gecoacht ben. Ik hoop dat anderen ook weer (her)ontdekken wat voor hun van belang is. Dat ook zij mogen voelen waar het om gaat in het leven. De essentie weer voelen en hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden.
Dankjewel Suzanne!
M.

Suzanne heeft me geholpen en overeind gehouden toen mijn angst en paniekklachten mij hebben overweldigd. Ik wist niet hoe ik eruit moest komen, had het gevoel dat ik verdronk. Daar waar de reguliere geestelijke gezondheidszorg wachttijden heeft van vele maanden heeft Suzanne onmiddellijk tijd voor me gemaakt. Ze zag de noodzaak, zag me als een hulpbehoevend mens, niet als een nummer. Ze is enorm betrokken en voelt oprecht met je mee. Ze is open, warm, vriendelijk maar wel kritisch waar nodig. Het coachingstraject bij Suzanne heeft me meer inzicht gegeven. Ik heb de kracht van het brein onderschat,dat ik daar de lichamelijke sensaties door kreeg, door mijn eigen gedachten. Paniekcreeërt een vicieuze cirkel, waar je zonder hulp niet zomaar uitstapt. Ik heb geleerd wat voor tools je kunt inzetten tegen niet-helpende gedachten en het belang van goed ademhalen en self-care.
En de kracht en eenvoud van het woordje NEE.
Dank je wel Suzanne. Blijf doen wat je doet!
D

Wat ben ik blij dat mijn vriendin mij heeft geïntroduceerd bij jou. Wat was mijn leven op dat moment een puinhoop. Jammer genoeg duurde het nog 10 weken voordat ik bij het reguliere traject/psycholoog kon beginnen, vandaar dat ik gestart ben met de sessies bij Coaching on the Road. Het was voor mij een verademing om te starten met het helen van mijzelf. Ik voelde mij vertrouwd. Suzanne wist mijn ‘oude pijn’ plekken te vinden en gaf mij inzichten om hiermee om te gaan. Je hebt mij weer geleerd om te voelen met mijn hart en op mijzelf te vertrouwen. Dankjewel Suus!
G

In december werd ik ziek. Naast het ziek worden zat ik al een lange tijd niet lekker in mijn vel. Maar ik wilde mij niet laten kennen. Ook voelde ik geen tijd en geen ruimte om bezig te gaan met dat gevoel van onrust. Negeren en weer doorgaan was de oplossing. Maar het ziek zijn en het niet lekker in mijn vel zitten zorgden ervoor dat het echt teveel werd. Op dat moment besloot ik contact op te nemen met Suzanne, nog niet wetend of zij iets voor mij kon betekenen. Achteraf had ik geen betere keuze kunnen maken. Het gevoel zat veel dieper en met Suzanne ben ik bij mijn gevoel gekomen en heb ik aan de oorzaak kunnen werken. Jezelf accepteren en de lat niet zo enorm hoog leggen waren mijn grootste uitdagingen. Ik ben er nog niet maar met de handvatten en de inzichten die ik gekregen heb, kan ik verder. Ook heb ik geleerd om emoties te accepteren.  Suzanne heeft mij opgehaald met haar camper en wandelend door de natuur of met een warme kop thee in de camper heb ik mijzelf weer wat gevonden. Suzanne is ontzettend rustig, eerlijk en voelt ontzettend vertrouwd. Geen oordelen maar wel veel kennis en een hele fijne begeleiding op een bijzondere manier. Dit was voor mij echt een cadeau aan mijzelf want goed in je vel zitten is echt zoveel waard!
M

 Ik blij dat ik een traject bij jou heb kunnen doen. Door mijn burn out ben ik met de neus op de feiten gedrukt. Door jarenlang niet meer voor mezelf te zorgen, ben ik mezelf een beetje kwijt geraakt. Suzanne heeft mij door na me te luisteren vele inzichten gegeven en mij laten nadenken en me bewuster gemaakt van dingen die ik op automatisch piloot doe. Door haar prettige sessies heb ik nu genoeg handvaten om verder aan mijn herstel te werken en beter voor mezelf te gaan zorgen. Dank je wel daarvoor!
C.S

Weer voelen
Soms is het allemaal zo veel.. .Zoveel zorgen, zoveel pijn en zoveel verdriet. Hoe ik het allemaal vol moet houden ik weet het soms even niet.
Ik ga maar door met rennen, vliegen, regelen en zorgen..
Ik móet doorgaan , overeind blijven …. Het voelt als overleven en wat zou ik het graag anders zien. 
Toen kwam Suzanne van Coaching on the Road op mijn pad. Gaande weg lukt het om af en toe te stoppen en even te tellen tot 10…
Ik trap op de rem en de achtbaan minder vaart… Ik adem diep in en zucht…en weet nu wat te doen . Ik kies voor wat ik wíl en niét voor wat ik móet. Ik kies bewust voor een moment van rust…en ik laat bewust de boel de boel…
Het stemmetje in mijn hoofd die staat op stil  En ik….ik volg nu mijn gevoel!!!
Dank je Suus dat je me hebt geholpen op de rem te trappen en een begin te maken om weer te voelen in plaats van alleen te denken!
E S

Nog steeds ben ik blij dat ik de stap heb gezet om contact met je op te nemen.
Je hebt me laten zien dat ik meer ben dan ik zelf dacht en kon bedenken. Je hebt me laten zien dat ikzelf de keuze heb in wat ik wel of niet wil doen.Je hebt me meer bewust van gemaakt. Ook nog tijdens ons laatste gesprek. Het is nog niet altijd gemakkelijk, maar het gaat wel veel beter met me. Heel erg dank dat je dit traject met me hebt willen doen
P H

Onze eerste ontmoeting, wat was het bijzonder , afspreken op een plek buiten in de natuur. Hartelijk te worden ontvangen en er gelijk een gevoel van rust heerst. Innerlijke rust, iemand die er voor open staat, jou verhaal aan te horen en hier op in te spelen. Het aandurft om samen met jou een stukje van jezelf terug te vinden. En de balans te zoeken. 
En volgde vele gesprekken. Elke keer weer met open, ruime blik. Op zoek naar belemmeringen, inzichten krijgen en te anticiperen. 
Suzanne heeft me vooral geleerd te kijken naar het goede en dat goed, goed genoeg moet zijn. Dat loslaten een optie is en er altijd een keuze is. Bewustwording van je eigen “gekke” brein…. Er voor kiezen om meer te stralen en te genieten van hetgeen je met je eigen kunnen kan bereiken. De mens zit gek in elkaar, maar het heeft zelf de keuze om haar of zijn masker af te zetten en te voelen wat hij of zij voelt en dat deze gevoelens er mogen zijn. Alleen op die manier kan je weer gaan stralen!

Bedankt Suzanne, voor je wijze woorden en lessen. Het zal zeker niet makkelijk zijn mijn acties toe te passen en vol te houden, maar de basis voor het “nieuwe” begin ligt er…..
G R

Al jaren loop ik het zelfde rondje…. zorgen voor alles en iedereen, behalve
Overal ja op zeggen… nee is geen goed antwoord.
Veel mee gedaan, veel geprobeerd, maar oude gewoontes slijten slecht en de gewoontes zijn zo “gemakkelijk”
Door toeval (bestaat niet naar mijn idee, dus t moest zo zijn) komt Suzanne binnen lopen in mijn winkel, neem ik haar opdracht aan, terwijl ik dit specifieke werk eigenlijk niet meer doe…. moest weer zo zijn. Een directe klik, wat naar mijn mening nodig is voor elk traject wat ik in zou gaan. We raken wat aan de babbel en Suzanne verteld over haar praktijk op wielen. Wauw, dit is wat ik nu nodig heb en ik meld me aan voor een serie sessies. Deze harde buiten kant moet er eens vanaf….. en al ben ik er nog lang niet, Suus heeft wel weer geholpen een laagje stenen weg te halen en vaker in te zien wanneer ik in de spreekwoordelijke valkuil stap. Helaas zie ik t nog vaak achteraf, ik herken t wel beter.
Nu mag ik af en toe eens terug komen voor een “opfris wandeling” even terug naar waar t ook al weer fout gaat en de neus opnieuw de goede kant op te zetten.
Zo lukt t wel, voetje voor voetje om mijn doel te bereiken….. Met de hulp van Suus. DANK daarvoor. Zonder jou zou mijn leven een andere kant op zijn gegaan.
Kajsa

Een prachtig kado gekregen ivm 1 jarig jubileum van Coaching on the Road: een sessie; een fijn gesprek met Suzanne met daarna een heerlijke wandeling door een prachtig gebied Heemtuin in Muntendam.  Veel geleerd over mezelf en hoe ik met de geleerde ademhalingsoefeningen een nog fijner leven kan lijden!  Dank je wel Suzanne.  Ik heb hier echt veel aan. De manier waarop jij werkt is echt geweldig! !
G

Dat een sessie van 1.5 uur zoveel in me los zou maken had ik nooit verwacht. Het wandelen in een prachtig natuurgebied, de frisse lucht, een fijn gesprek; zonder dat ik het in de gaten had bracht Suzanne me heel dicht bij mijn gevoel. Wie ben ik, wat wil ik wel en wat juist niet, waar liggen mijn grenzen; genoeg stof om over na te denken. Maar niet nadenken met mijn hoofd maar met mijn hart, want als ik naar mijn diepste verlangens luister kies ik altijd het juiste pad. Dankjewel lieve Suzanne, voor deze unieke ervaring.
Lianne 

Suzanne heeft mij geholpen op het moment dat ik niet meer wist hoe ik verder moest na het krijgen van een burn-out. Zij hielp mij door met kleine stapjes verder te komen,  door te wandelen en door mij bewust te laten worden van wie ik ben en wat ik kan en mag.  Dankbaar voor haar hulp…

Groetjes S

Grote dank voor jouw luisterend oor, jouw inlevingsvermogen en jouw enthousiasme waarmee je jouw positieve energie over brengt.
Je laat me andere mogelijkheden zien hoe ik met situaties om kan gaan zodat ik mezelf niet verlies. Bedankt voor het heerlijk buiten zijn. Of het nu regent, vriest, behoorlijk waait of de zon schijnt, elke loop of wandeling geeft weer energie door jouw enthousiasme en toewijding. 
Een aantal quotes die zo van toepassing zijn op jou en jouw aanpak van het coachen: Never be afraid of change. You may lose something good, but you may gain even something better.Vooruit is niet altijd rechtdoor.Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt.
Liefs R

Na voor de tweede keer in een jaar tijd opgebrand thuis te zitten, werd ik gewezen op coaching on the road. Met het idee, baat het niet dan schaadt het ook niet heb ik contact opgenomen met Suzanne.
En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.
Suzanne weet uit mijn vele gedachten en volle hoofd de rode draad te halen. En kan het dan weer “klein” maken door heel praktisch te laten zien waarom ik reageer zoals ik reageer.
Door oefeningen die je gelijk weer in de praktijk kan brengen merk ik na twee sessies al meer rust in mijn hoofd en lijf. Ik heb gelukkig nog een aantal sessies te gaan. En daar kijk ik naar uit. Want ik ben er nog niet maar ik heb voor het eerst weer goede hoop dat ik er wel kom. Waar er dan ook zal zijn. Ik ben heel benieuwd wat me dit nog meer kan brengen.
J

Een donderdagmiddag in april. Rond 15:00 uur stuurt Suzanne me een bericht. De kamper van “coaching on the road” is gearriveerd bij ons pand aan de Westerhaven te Groningen. Ik loop naar beneden. Mijn collega’s staan nieuwsgierig naar buiten te kijken. Ik neem plaats in de kamper en Suzanne neemt me mee. We rijden door het drukke Groningen richting De Onlanden. Na 15 minuten rijden bevinden we ons in een oase van rust. Heerlijk, geen druk verkeer. In het natuurgebied De Onlanden hoor je alleen vogels, veel vogels. Suzanne maakt een kop thee klaar in de zeer comfortabele kamper. We bespreken samen de ontwikkelingen in het eigen bedrijf. We maken samen een wandeling door het natuurgebied. “Coaching on the road” haalt me letterlijk uit mijn situatie. Er ontstaat rust om met een zekere afstand naar me zelf te kunnen kijken. Mooi om dit te ervaren Suzanne!
Wiebe Leenstra Loopbaanexpert ondernemerschap USG Restart Groningen