ErvaringenAl jaren loop ik het zelfde rondje…. zorgen voor alles en iedereen, behalve
Overal ja op zeggen… nee is geen goed antwoord.
Veel mee gedaan, veel geprobeerd, maar oude gewoontes slijten slecht en de gewoontes zijn zo “gemakkelijk”
Door toeval (bestaat niet naar mijn idee, dus t moest zo zijn) komt Suzanne binnen lopen in mijn winkel, neem ik haar opdracht aan, terwijl ik dit specifieke werk eigenlijk niet meer doe…. moest weer zo zijn. Een directe klik, wat naar mijn mening nodig is voor elk traject wat ik in zou gaan. We raken wat aan de babbel en Suzanne verteld over haar praktijk op wielen. Wauw, dit is wat ik nu nodig heb en ik meld me aan voor een serie sessies. Deze harde buiten kant moet er eens vanaf….. en al ben ik er nog lang niet, Suus heeft wel weer geholpen een laagje stenen weg te halen en vaker in te zien wanneer ik in de spreekwoordelijke valkuil stap. Helaas zie ik t nog vaak achteraf, ik herken t wel beter.
Nu mag ik af en toe eens terug komen voor een “opfris wandeling” even terug naar waar t ook al weer fout gaat en de neus opnieuw de goede kant op te zetten.
Zo lukt t wel, voetje voor voetje om mijn doel te bereiken….. Met de hulp van Suus. DANK daarvoor. Zonder jou zou mijn leven een andere kant op zijn gegaan.
Kajsa


Een prachtig kado gekregen ivm 1 jarig jubileum van Coaching on the Road: een sessie; een fijn gesprek met Suzanne met daarna een heerlijke wandeling door een prachtig gebied Heemtuin in Muntendam.  Veel geleerd over mezelf en hoe ik met de geleerde ademhalingsoefeningen een nog fijner leven kan lijden!  Dank je wel Suzanne.  Ik heb hier echt veel aan. De manier waarop jij werkt is echt geweldig! !
G

Weer voelen…

Soms is het allemaal zo veel… Zoveel zorgen ,zoveel pijn en zoveel verdriet. Hoe ik het allemaal vol moet houden ik weet het soms even niet. Ik ga maar door met rennen, vliegen, regelen en zorgen.. Zorgen voor een ander maar voor mezelf zorg ik niet. Daar lijkt geen tijd voor en geen ruimte… De tijd is veel te kort…te weinig uren in een dag. Zo weinig tijd en zoveel te doen dat een adempauze haast niet mag. Even stil staan en niets moeten….écht niets moet maar alles mag… Helaas is dat niet hoe het gaat…hierin had ik voor mijn gevoel niets af te dwingen kan ik alleen maar kiezen… Maar door alles wat er speelt dreig ik mezelf soms te verliezen. Ik móet doorgaan , overeind blijven …. Het voelt als overleven en wat zou ik het graag anders zien. Toen kwam Suzanne van Coaching on the Road op mijn pad. Gaande weg lukt het om af en toe te stoppen en even te tellen tot 10… Ik trap op de rem en de achtbaan minder vaart… Ik adem diep in en zucht…en weet nu wat te doen. Ik kies voor wat ik wíl en niét voor wat ik móet. Ik kies bewust voor een moment van rust…en ik laat bewust de boel de boel… Het stemmetje in mijn hoofd die staat op stil. En ik….ik volg nu mijn gevoel!!!
Dank je Suus dat je me hebt geholpen op de rem te trappen en een begin te maken om weer te voelen in plaats van alleen te denken!
E

Dat een sessie van 1.5 uur zoveel in me los zou maken had ik nooit verwacht. Het wandelen in een prachtig natuurgebied, de frisse lucht, een fijn gesprek; zonder dat ik het in de gaten had bracht Suzanne me heel dicht bij mijn gevoel. Wie ben ik, wat wil ik wel en wat juist niet, waar liggen mijn grenzen; genoeg stof om over na te denken. Maar niet nadenken met mijn hoofd maar met mijn hart, want als ik naar mijn diepste verlangens luister kies ik altijd het juiste pad. Dankjewel lieve Suzanne, voor deze unieke ervaring.
Lianne 

Lieve Suzanne, jij hebt mij geholpen op het moment dat ik niet meer wist hoe ik verder moest na het krijgen van een burn-out. Jij hielp mij door met kleine stapjes verder te komen,  door te wandelen en door mij bewust te laten worden van wie ik ben en wat ik kan en mag.  Dankbaar voor jou hulp…
Groetjes S

Lieve Suus,

Grote dank voor jouw luisterend oor, jouw inlevingsvermogen en jouw enthousiasme waarmee je jouw positieve energie over brengt.
Je laat me andere mogelijkheden zien hoe ik met situaties om kan gaan zodat ik mezelf niet verlies. Bedankt voor het heerlijk buiten zijn. Of het nu regent, vriest, behoorlijk waait of de zon schijnt, elke loop of wandeling geeft weer energie door jouw enthousiasme en toewijding. 
Een aantal quotes die zo van toepassing zijn op jou en jouw aanpak van het coachen: Never be afraid of change. You may lose something good, but you may gain even something better.Vooruit is niet altijd rechtdoor.Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt.
Liefs R

Na voor de tweede keer in een jaar tijd opgebrand thuis te zitten, werd ik gewezen op coaching on the road. Met het idee, baat het niet dan schaadt het ook niet heb ik contact opgenomen met Suzanne.
En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.
Suzanne weet uit mijn vele gedachten en volle hoofd de rode draad te halen. En kan het dan weer “klein” maken door heel praktisch te laten zien waarom ik reageer zoals ik reageer.
Door oefeningen die je gelijk weer in de praktijk kan brengen merk ik na twee sessies al meer rust in mijn hoofd en lijf. Ik heb gelukkig nog een aantal sessies te gaan. En daar kijk ik naar uit. Want ik ben er nog niet maar ik heb voor het eerst weer goede hoop dat ik er wel kom. Waar er dan ook zal zijn. Ik ben heel benieuwd wat me dit nog meer kan brengen.
J

Een donderdagmiddag in april. Rond 15:00 uur stuurt Suzanne me een bericht. De kamper van “coaching on the road” is gearriveerd bij ons pand aan de Westerhaven te Groningen. Ik loop naar beneden. Mijn collega’s staan nieuwsgierig naar buiten te kijken. Ik neem plaats in de kamper en Suzanne neemt me mee. We rijden door het drukke Groningen richting De Onlanden. Na 15 minuten rijden bevinden we ons in een oase van rust. Heerlijk, geen druk verkeer. In het natuurgebied De Onlanden hoor je alleen vogels, veel vogels. Suzanne maakt een kop thee klaar in de zeer comfortabele kamper. We bespreken samen de ontwikkelingen in het eigen bedrijf. We maken samen een wandeling door het natuurgebied. “Coaching on the road” haalt me letterlijk uit mijn situatie. Er ontstaat rust om met een zekere afstand naar me zelf te kunnen kijken. Mooi om dit te ervaren Suzanne!
Wiebe Leenstra Loopbaanexpert ondernemerschap USG Restart Groningen