Mijn werkwijze 

 

Je in beweging zetten

Door je zowel fysiek en menstaal in beweging te zetten ondersteun ik je om je weer energiek en lekker in je vel te voelen. Samen kijken we waar je nu tegen aanloopt. Mijn doel is om je bij je kern te brengen zodat je zelf voelt waar het om gaat en ook de oplossing en mogelijkheden ziet. Bewustwording is een belangrijke stap.

Daarnaast begeleid en steun ik je bij het nemen van de vervolgstappen zolang als jij dat nodig vindt. Ik begeleid je op zo’n manier dat jij vanuit (zelf)vertrouwen je stappen gaat zetten in de richting waar je heen wilt.

Coachgesprekken

Naast het letterlijk in beweging zetten, ondersteun ik je ook met coachgesprekken om je doelen te bereiken. Min begeleiding is erop gericht je in contact te brengen met wat van belang is voor jou, zodat je gaat voelen waar het om gaat in jouw leven. Je gaat leren om de essentie te voelen en hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Het resultaat: meer helderheid, rust, gevoel, balans en zelfvertrouwen.

Alle stappen die je zet, en alle inzichten die je tijdens het traject krijgt, houden we bij in je persoonlijke routemap. Zo krijg je een mooi overzicht van wat je bereikt hebt en welke stappen je in de toekomst kunt zetten om jezelf te blijven ontwikkelen.

De kracht van bewegen

Een belangrijk onderdeel van mijn coaching om je weer energiek en in balans te voelen is wandelen en bewegen. Wandelen geeft rust en ontspanning, het zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Door te bewegen in de natuur krijg je inzicht in wie je bent. Welke dingen in het leven echt belangrijk voor je zijn, waar jouw krachten liggen en wat je diepste wensen en verlangens zijn. Stap voor stap kom je dichter bij jezelf, hervind je je energie en ontdek je welke route je moet volgen om weer in balans te komen én te blijven.

Kom in beweging en ga het avontuur met jezelf aan! Je hoeft het niet alleen te doen, want ik coach je ‘on the road’ bij elke stap die je een stukje dichter bij jezelf brengt.