“Suzanne zelf doen!”   Mijn energie, mijn positieve insteek en mijn doorzettingsvermogen, ze waren allemaal WEG!
Ik was onrustig, verdrietig en ontevreden, ik was zo niet mijzelf……..

Ik moest van alles doen, maar had nergens energie voor.
Ik kwam uiteindelijk volkomen uitgeput en ziek thuis te zitten. Ik had een burn-out.

De periode die hier aan vooraf ging luisterde ik niet naar de signalen die mijn lijf me gaf. Ik zette mijn masker op, toverde mijn stralende lach tevoorschijn en ging maar door.
Het herstel werd een zoektocht die 2 jaar duurde. Op zoek naar mezelf, mijn gevoel en mijn grenzen.
En dat is een hele uitdaging voor een hoofdmens….

Tijdens mijn herstelperiode leerde ik dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Met goede hulp kreeg in inzicht in waarom ik mijn lijf zo lang heb genegeerd.
Ik stond nog in mijn overlevingsstand. Deze stand is ‘aangegaan’ toen ik als éénjarig kind kanker kreeg. Ik leerde daardoor al heel jong dat ik moest vechten, moest overleven en sterk zijn! Dit ben ik onbewust altijd blijven doen. Mijn lijf én mijn hoofd stonden na veertig jaar nog steeds in de ‘ik wil niet voelen’-stand. Mijn hoofd had de regie en mijn ‘hart’ regisseerde. Mijn motto was ‘Suzanne zelf doen’!  

En zo werd de oorzaak van mijn burn-out helder. Ik had door mijn ziekte niet geleerd  om te vertrouwen op lichaam. Niet geleerd om te durven voelen, om signalen te herkennen. Ik had geleerd om dat alles juist te negeren en niet toe te geven aan vermoeidheid. Ik moest sterk zijn….

Inzichten 

Ik heb tijdens mijn herstel zoveel waardevolle kennis en ervaringen opgedaan dat ik die graag wil delen met anderen
Ik hou van mensen, ik hou van bewegen en van buiten zijn
Ik ben er van overtuigd dat de eerste start naar verandering begint met bewegen, letterlijk maar ook figuurlijk.
Wanneer je je lijf in beweging zet door te wandelen merk je de verandering 
Zet je  je geest in beweging ontstaat de verandering door inzicht en reflectie

van ‘Suzanne zelf doen’ naar de Suzanne die ik nu ben

  • Ik geniet van het leven met mijn altijd steunende partner 
  • Ik heb een aantal mooie opleidingen afgerond: Transformationeel coachen bij Wagner, Remissiecoach bij A-plus opleiding, Runningtherapie, Mindful Run instructeur en supinstucteur
  • Ik ben ook de Suus van ‘Run by Suus‘  voor harTlopen, Sup met Suus en Runningtherapie 
  • Mij enorm rijk voel met onze 3 prachtige huisdieren. Kaatje onze eigenwijze Noorse Bos kat, Walter onze altijd vriendelijke Golden Retriever en Phoebe ons sportieve en puur natuur Griekse mengelmoesje.
  • Ik geniet van harTlopen, wandelen, zwemmen (ook in openwater), fietsen (zowel race als moutainbike), steppen en suppen (met en zonder hond)
  • Ik heel graag in Oostenrijk ben en daar graag in de bergen mag wandelen
  • Ik kijk terug op veel mooie werkjaren in de jeugdzorg
  • Ik ben een buitenmens en ik hou van werken met én voor mensen

Bel me gerust voor een afspraak om te kijken hoe mijn expertise jou kan helpen om je balans terug te vinden